kaitseliit.ee märgusõnaga „fotokonkurss“. Lisada tuleb autori nimi, kontaktandmed, valdkond  ja foto allkiri. Fotode kasutamine Fotode esitamisega kinnitab esitaja, et omab esitatud fotodega seotud autoriõigusi. Korraldajatel on õigus konkursile esitatud fotosid koos autori nime märkimisega kasutada tasuta trükistel, tunnustamissündmustel, meediaväljaannetes, interneti koduleheküljel ja teistel mittekommertslikel eesmärkidel. Fotode kasutamisel mainitakse ära foto autor. Fotokonkursile esitatud fotod jäävad korraldajatele ning neil on õigus neid fotosid tasuta kasutada. Hindamine Fotosid hindab žürii ajavahemikul 1.-20. november 2017. Samal ajal on võimalik fotosid vaadata ja hinnata ka Kaitseliidu Sakala maleva Facebooki lehel ning  selle alusel antakse välja publiku auhind. Iga valdkonna kolm parimat saavad auhinnatud. Žüriil on õigus välja anda eriauhindu. Žürii liikmed ja korraldajad fotokonkursil ei osale. Tulemused tehakse teatavaks ajalehes Oma Maa, Sakala maleva koduleheküljel ja Sakala maleva Facebooki leheküljel. Sakala malev  jätab endale õiguse konkursi käigus reeglite täpsustamiseks ja täiendamiseks. Lisaks Fotosid on lubatud töödelda, kuid foto peab kindlasti olema enda  pildistatud. Kui korraldajatel või žüriiliikmetel tekib kahtlus, et fotot on töödeldud või on tegu puhtalt arvutiprogrammis loodud kunstiteosega, on korraldajatel või žüriiliikmetel õigus küsida näha originaalfotot. Kui autor ei saada originaalfotot korraldajatele kolme päeva jooksul, loetakse töö ebasobilikuks ja see ei osale konkursil. Keelatud on esitada  teistel fotokonkurssidel auhinnalisi kohti saanud töid.         " />
Teksti suurus:
A A A

Oma Maa fotokonkurss

05.05.2017




Oma Maa fotokonkurss


Kaitseliidu Lõuna malevate ajaleht Oma Maa korraldab 1. maist 31. oktoobrini kuni  fotokonkursi.
Osa võivad võtta kõik.


Valdkonnad :
- Militaar
- Naiskodukaitse
- Noorkotkad ja kodutütred
- Eesti Vabariik 100

Fotode esitamine

Fotod esitatakse digitaalselt.
Iga osavõtja võib konkursile saata ühes valdkonnas kuni  kolm fotot ehk kokku kuni 12 fotot.
Foto maht peab olema vähemalt 1 MB.
Lubatud ei ole teostada  digitaalset töötlust ning fotomontaaži.
Fotodele ei või lisada teksti ja paspartuud.
Fotosid võib saata kuni 31. oktoobrini 2017 (kaasa arvatud) aadressile omamaakaitseliit.ee märgusõnaga „fotokonkurss“.
Lisada tuleb autori nimi, kontaktandmed, valdkond  ja foto allkiri.

Fotode kasutamine

Fotode esitamisega kinnitab esitaja, et omab esitatud fotodega seotud autoriõigusi.
Korraldajatel on õigus konkursile esitatud fotosid koos autori nime märkimisega kasutada tasuta trükistel, tunnustamissündmustel, meediaväljaannetes, interneti koduleheküljel ja teistel mittekommertslikel eesmärkidel.
Fotode kasutamisel mainitakse ära foto autor.
Fotokonkursile esitatud fotod jäävad korraldajatele ning neil on õigus neid fotosid tasuta kasutada.

Hindamine

Fotosid hindab žürii ajavahemikul 1.-20. november 2017.
Samal ajal on võimalik fotosid vaadata ja hinnata ka Kaitseliidu Sakala maleva Facebooki lehel ning  selle alusel antakse välja publiku auhind.
Iga valdkonna kolm parimat saavad auhinnatud. Žüriil on õigus välja anda eriauhindu.
Žürii liikmed ja korraldajad fotokonkursil ei osale.
Tulemused tehakse teatavaks ajalehes Oma Maa, Sakala maleva koduleheküljel ja Sakala maleva Facebooki leheküljel.

Sakala malev  jätab endale õiguse konkursi käigus reeglite täpsustamiseks ja täiendamiseks.

Lisaks

Fotosid on lubatud töödelda, kuid foto peab kindlasti olema enda  pildistatud. Kui korraldajatel või žüriiliikmetel tekib kahtlus, et fotot on töödeldud või on tegu puhtalt arvutiprogrammis loodud kunstiteosega, on korraldajatel või žüriiliikmetel õigus küsida näha originaalfotot. Kui autor ei saada originaalfotot korraldajatele kolme päeva jooksul, loetakse töö ebasobilikuks ja see ei osale konkursil.

Keelatud on esitada  teistel fotokonkurssidel auhinnalisi kohti saanud töid.